Foodies April 2012

Foodies April 2012Foodies staat deze maand in het teken van het lentegroen en van een lekker Pasen. Je krijgt in dit nummer maar liefst 69 ‘lentefrisse’ recepten. Zo is het Foodies menu deze maand een waar voorjaarsmenu met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en wordt er al genoten van de eerste seizoensproducten van de lente. Voor de paasdagen maakt Foodies een brunch en maakt het vier zoete recepten voor Pasen, die je eigenlijk ook wel de hele maand mag eten.

Verder kan je genieten van de authentieke volkskeuken van CuraƧao, wordt er gebakken met het verse bladerdeeg van Tante Fanny en maakt Foodies allerlei gerechten uit de KitchenAid stoomoven. Het basisrecept is deze maand karamel en naast dit basisrecepten nog een aantal recepten met karamel in de hoofdrol. In de kookschool leer je deze maand stapsgewijs baklava en zelfgerookte forel en makreel maken.

Daarnaast brengt Foodies een dag door op geitenboerderij Saanenhof, lees je alles over de passie van Jac Nijskens, namelijk het kweken van vergeten groenten en laat Dick Middelweerd, chefkok van de Treeswijkhoeve, zien wat hij kookt op zijn vrije dagen. Foodieskok Willem laat deze maand de smaakmaker ei zien en in de column van Jeroen Thijssen gaat het over het duizendjarig ei en wat oude kaas ermee te maken heeft.

Uiteraard is dit nog lang niet alles. Meer lees je in deze Foodies van april!

www.foodiesmagazine.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)