Jamie Magazine (NL) 06/2012

Jamie Magazine (NL) 06-2012Vandaag ligt de nieuwe Jamie Magazine weer in de winkel. Deze maand heeft Jamie Magazine als thema ‘bak jezelf gelukkig’. Echt een nummer voor mij, alleen doe ik het te weinig, het bakken. Zo worden er paaseitjes met de kids versierd, krijg je de lekkerste chocoladerecepten en krijg je recepten voor zoete broodjes.

Verder krijg je een voorproefje uit het kookboek ‘Chez Rachel’ van Rachel Khoo, wat er erg lekker uit ziet en een voorproefje uit het kookboek van Andy Harris (hoofdredacteur van de Engelse Jamie Magazine) ‘Een Maand in Marrakesh’. Uiteraard wordt er in dit nummer ook al aan de paastafel gedacht en krijg je daarvoor een aantal snelle recepten en het recept voor de bekende Engelse hot cross buns.

Daarnaast gaat Jamie Magazine langs verschillende boerenmarkten, wordt de kick-off gegeven van het moestuinseizoen en proeft Jamie Magazine de sfeer geproefd in Istanbul. Wist je eigenlijk dat 2012 het jaar van de bij is? Daarom een les in de bloemetjes en de bijtjes.

Uiteraard ook in dit nummer weer weekrecepten voor 6 weken, het getekende recept wat deze keer ‘chicken tikka masala’ is en de kookclub jr waarin een zonnige salade gemaakt wordt. Dit en meer lees je in deze Jamie Magazine wat net als anders weer boordevol staat met recepten en interessante achtergrond informatie.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.