Voorjaarsbeurs Lekkers

Voorjaarsbeurs Lekkers
Naast alle leuke culigadgets voor in de keuken en aan tafel zaten er in de culigoodiebag van de Voorjaarsbeurs TradeMart Utrecht ook een aantal lekkere dingetjes om te eten en te drinken, dat maakte het helemaal af en vandaar ook daarmee het laatste artikeltje over de leuke artikelen in de culigoodiebag. De trends op het gebied van het eten en drinken is zoals ik al in eerdere artikeltjes schreef kaas, maar ook producten wat gezoet is met stevia. Daarnaast wordt thee bij je eten populair en wordt je thuis een amateurtheesommelier en drink je juist buiten de deur het allerlekkerste kopje espresso.

Van links naar rechts op de foto zie je Caffè con Amore Irish Cream, Sarah’s Honey frambozen-honing, Terra Personas olijfolie, chocoladekoffiebonen van Hoja Verde, Hoja Verde 72% pure chocolade, Choc-o-Lait chocoladepakket en Chokay witte chocolade mango-framboos.

Caffè con Amore zijn koffiebonen voor je espresso machine. Deze smaak, Irish Cream, komt uit de ‘natural flavoured’ lijn. Naast de Irish Cream zijn er ook koffiebonen met de smaak vanille, kaneel, aardbeien chocolade en hazelnoot.

Koffiebonen van Caffè con Amore hebben de authentieke smaak van Italiaanse espresso door het ambachtelijke wijze van koffiebranden die deze fabrikant hanteert.

In de culigoodiebag zat nog een kleine goodiebag met delicatessen van Beppe Deli namelijk de olijfolie van Terra Personas, de frambozen-honing van Sarah’s Honey, chocolade koffiebonen, pure chocolade en chocolaatjes met een smaakje van Hoja Verde. Echt een verwentasje dus! Zo komt de olijfolie van Terra Personas van wijnmakers uit Spanje. De frambozen-honing van Sarah’s Honey komt van honingspecialisten uit Ierland, Mileeven en de pure chocoladeproducten van Hoja Verde komt uit de Verenigde Staten.

Beppe Deli is een groothandel en webwinkel in pure delicatessen en staat voor kwaliteit en orginaliteit.

Het merk Choc-o-Lait kende in al van het Brugse chocoladefestival Choco-Laté waar zij toen als eerste de chocolade op een stokje presenteerde voor de allerlekkerste warm chocolademelk. Ik was dan ook blij verrast dat er een geschenkdoos van Choc-o-Lait in de goodiebag zat. De inhoud verraste me, het was geen chocolade op een stokje maar een zakje witte chocoladedruppels en 4 verschillende kookchocoladetabletten met een verschillende cacao-intensiteit.

Choc-o-Lait is een Belgisch merk wat in 2004 is begonnen met het fenomeen chocolade op een stokje voor een echt lekkere warme chocolademelk. Nu introduceert Choc-o-Lait vier smaken kookchocolade, namelijk 35% hazelnoot, 40,5% donkere melk chocolade, 53,5% donkere chocolade en 65% extra dark, en de chocoladedruppels voor de mousses, ijs en ander lekkers.

Als laatste een reep van het merk Chokay. Dit merk maakt geen gebruik van suiker, maar van de natuurlijke zoetstof stevia. Chokay heeft 8 verschillende smaken en is FairTrade (ook niet geheel onbelangrijk)

Chokay is een Belgisch chocolademerk wat gemaakt wordt met de natuurlijke zoetstoffen van de Steviaplant.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.