Voorjaarsbeurs In De Keuken

Voorjaarsbeurs In De KeukenBuiten koken wordt hip, maar ook koken in kleine pannetjes. Daarnaast is design in de keuken belangrijk, maar moet het zeker bruikbaar blijven. Kaas wordt dit jaar trouwens populair in de keuken, volgens foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan tijdens haar presentatie op de voorjaarsbeurs in de TradeMart. Daarnaast worden we ware specialisten op het gebied van eten en drinken en dat zie je ook wel aan de producten die ook gewoon verkrijgbaar zijn voor jou en mij.

Op de foto, ik hoop dat het een beetje duidelijk is, staan de FireWire van Brutus Kookt!, een schaver van R.E.M. Products een thuisraclette setje en kaasmes van Boska, een houten lepel van Bowls and Dishes, een mini stoofpannetje van BK, een onderzetter voor pannen van Silit, een klopper van WMF, een wijnthermometer van Leopold Vienna en een kurkentrekker, flessenopener van Le Creuset.

De FireWire had ik al eens eerder gezien. Het is een grillgereedschap wat, vind ik dan, echt wat voor de man is. Het is een 56 centimeter lange staaldraad met een 12 centimeter lange pen. Nu is er voor de FireWire een speciaal kookboekje “Born 2 Grill” gemaakt met maar liefst 20 recepten en de bekende FireWire. Een ultiem cadeau voor de barbecueliefhebber.

Brutus Kookt is altijd op zoek naar producten die functioneel, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn, precies wat de amateurkok zoekt!

Het blauwe langwerpige ding wat je op de foto ziet is de RubIt van R.E.M. Products. Het is een schaver voor andere kaas en chocolade. Daarnaast kan je er makkelijk een portie spaghetti voor twee mee afmeten.

R.E.M Products is een Duits merk wat zelf producten ontwikkeld maar ook Scandinavische handige kookartikelen naar Duitsland haalt. Het zijn producten die het makkelijker in de keuken maken.

Kaas wordt populair. Daar speelt het merk Boska mooi op in met hun Party Raclette, die je zowel thuis als bijvoorbeeld op de camping kan gebruiken. Het is opvouwbaar en de kaas smelt door de drie waxinelichtjes (de eerste drie worden meegeleverd). Daarnaast zie je ook het blauwe kaasmesje uit de Havana collectie van Boska.

Boska is een Hollands merk wat al sinds 1896 authentieke producten maakt met een hart voor kaas.

Het houten lepeltje komt uit de collectie Pure Olivewood. Wat ik mooi vind van het olijfhout is de tekening die het heeft. Elk product heeft zijn eigen natuurlijke tekening. Naast dit tapaslepeltje zijn er onder andere ook schalen, een tapasplank en vijzels in de collectie van Pure Olivewood.

Bowls and Dishes maakt voornamelijk trendy aardewerk voor niet alleen het diner, maar ook voor het ontbijt, de koffie, de high tea en noem maar op. Het aardewerk is authentiek, wordt handgemaakt en handbeschilderd in de bekende aardewerkstreken van Europa.

Schattig vind ik het mini stoofpannetje van BK, ook wel cocottes genoemd. Het is een kleine stoofpan met een doorsnede van 10 centimeter in de bekende blauwe BK kleur.

BK is een Nederlands merk wat al sinds 1853 bestaat. BK heeft zich ontwikkeld tot een pannenmerk van hoogwaardige kwaliteit met gebruikersgemak. Daarnaast maakt BK ook keukengerei en messen.

Onder het blauwe BK pannetje ligt de onderzetter van Silit uit de ‘Pepe’ collectie. Het is gemaakt van siliconen en is magnetisch. Het neemt in ieder geval weinig kastruimte in beslag, altijd fijn!

Silit is een Duits merk wat hoogwaardige producten voor in de keuken maakt. Producten die het koken leuk maken!

De klopper die je op de foto ziet vind ik wel een staaltje van knap design. Maar ook in het gebruik is deze klopper van WMF fijn en niet geheel onbelangrijk het maakt makkelijker schoon dan een traditionele klopper.

WMF is een Duits merk wat hoogwaardige, design producten op de markt brengt. WMF maakt onder andere pannen, bestek, glazen, servies en zelfs elektrische apparaten in een bijzonder mooi design.

De thermometer die je op de foto ziet is een wijnthermometer van het merk Leopold Vienna. Steeds meer mensen gaan zich specialiseren in wijnkennis en zeker voor diegene is een wijnthermometer onmisbaar. De wijn moet immers op de juiste temperatuur geschonken worden.

Leopold Vienna is een Duits merk en maakt producten voor het ontbijt, voor het buiten eten, voor keuken & tafel en producten om een goed feestje mee te maken.

Als laatste de kurkentrekker annex flessenopener van Le Creuset. Het wordt geleverd in een mooi doosje wat het al gelijk wat speciaal maakt.

Le Creuset is van origine een Frans merk wat al sinds 1925 bestaat. Le Creuset is voornamelijk bekend van de stoofpannen, maar maakt ook keukentextiel, verschillende professionele openers en zelfs fluitketels.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.