Voorjaarsbeurs Bakken

Voorjaarsbeurs BakkenBakken is populair en blijft populair, alleen hoef je nu niet meer aan te komen met een zelfgebakken cake. Nee, het moet minstens een paar etages hebben of een bijzondere vorm en bij voorkeur met allerlei kleuren fondant en andere eetbare decoratie. Bakken doe je sowieso met keukengerei en bakvormen in vrolijke kleuren. In ieder geval wordt je wel hebberig van deze leuke bakspullen en bakdecoratie.

Op de foto zie je een mini spatel en pannenlikker setje van Tovolo, een bakvorm van Point-Virgule, cupcake decoratie van Twinkle Baker Décor en papieren cupcakevormpjes van à Table.

Het minisetje met een spatel en pannenlikker is van het Amerikaanse merk Tovolo en is in maar liefst negen verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Dit minisetje is ideaal om het onderste uit de kan te schrapen.

Tovolo is een Amerikaans merk wat zich gespecialiseerd heeft op allerhande bakproducten. De producten zijn in verschillende vrolijke kleuren en vormen verkrijgbaar.

De groene bakvorm is van Point-Virgule, komt uit de Njam! collectie en is in samenwerking met toppatissier Roger van Damme ontwikkeld. De bakvorm is gemaakt van de kunststof polymeer. Deze geribde bakvormen zijn in vijf verschillende maten verkrijgbaar. Hiernaast heeft Point-Virgule in deze collectie ook brood/cake vormen, een gladde taartvorm, vormen voor cupcakes, muffins en roomhoorntjes, biscuitvormen en bijpassende accessoires.

Point-Virgule is een Belgisch merk wat een exclusief design keukenartikelen maakt. In hun inmiddels 10-jarig bestaan heeft dit Belgische merk al 10 verschillende collectie geproduceerd.

De bus met een cupcake erop is van Twinkle Baker Décor. In deze strooibus zitten drie verschillende bakdecoraties, parels, gekleurde hagel en gekleurde ‘zandkorreltjes’, voor bijvoorbeeld je cupcakes. Naast deze blauwe kleur kan je deze ‘triple-strooibus’ ook verkrijgen in roze, geel, oranje en rood.

Van origine is Twinkle Baker Décor een Amerikaans merk. Het richt zicht op allerlei bakdecoratie. Inmiddels wordt Twinkel Baker Décor bekender in Nederland en is het onder andere te koop bij Pippoos en de Bijenkorf.

Als laatste de cupcakevormpjes van à Table, want zeg nu zelf je kan echt niet meer aankomen met simpele papieren cupcakevormen, er moet minstens een leuk design op zitten. Naast dit design met de hartjes zijn er nog 7 andere design. De bakvormpjes zijn gemaakt van hoogwaardig vetvrij papier.

Naast de papieren cupcakevormpjes heeft het Nederlandse merk à Table 7 ambachtelijke taartmixen van banketbakkerskwaliteit. Kortom dat wordt makkelijk en hip bakken!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.