Voorjaarsbeurs Aan Tafel

Voorjaarsbeurs aan tafelIn dit artikel meer over de trends aan tafel. Aan de ene kant zie je veel kleur, want daar worden vrouwen blij van, aan de andere kant zijn de Scandinavische kleuren populair, grijzig, blauw-grijzig, koele kleuren dus. Mijn culigoodies voor aan tafel zijn kleurrijk en dat past zeker bij mij.

Op de foto zie je van links naar rechts: schaaltjes van Omami, een fles van Retap, een bordje van Bowls and Dishes, een waxinehouder van Mateus, een beker van Maxwell & Williams en een beker van KAHLA.

De schaaltjes van OMAMI zijn gemaakt in vijf verschillende felle kleuren met een wit ‘onderbordje’. Leuk om kleine hapjes, borrelnootjes of dipsausjes in te doen. In ieder geval staat het door de kleurtjes erg vrolijk op tafel.

OMAMI is een Spaans merk met allerlei producten op het gebied van eten en drinken voor onderweg en om gasten te ontvangen.


De fles is van het Deense merk Retap. De fles is gemaakt volgens Scandinavisch design: less is more. De fles zelf is gemaakt van glas en de dop van siliconen. De dop is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Op de foto zie je de donker blauwe dop.

Het Deense merk Retap heeft als missie om het hergebruik plastic drinkflesje te verminderen, denk bijvoorbeeld maar aan die flesjes van Spa die je steeds weer opnieuw gebruikt. Daarvoor in de plaats kan je dit designflesje van glas gebruiken. Meer producten om van water drinken een genot te maken volgen nog. Houd dit merk dus in de gaten!

Het bordje op de foto komt uit de nieuwe collectie van Bowls and Dishes: CoLR. Dit terracotta servies wordt in Andalusië met de hand gemaakt. In de CoLR serie vind je multi colour borden, komen en borden (zoals je op de foto ziet) in verschillende maten en kleuren.

Bowls and Dishes maakt trendy aardewerk voor niet alleen het diner, maar ook voor het ontbijt, de koffie, de high tea en noem maar op. Het aardewerk is authentiek, wordt handgemaakt en handbeschilderd in de bekende aardewerkstreken van Europa.

Het roze kaarsenhouder is van het Zweedse merk Mateus. Het komt uit “the lace collection’ een collectie die bestaat, naast deze kaarsenhouder, uit borden, een mok, een espressokopje, een kan en een schaal en is in maar liefst 15 verschillende kleuren verkrijgbaar. Dat kan dus behoorlijk kleurrijk aan tafel worden.

Mateus is een Zweeds design merk wat keramiek producten maakt. Mateus is altijd op zoek naar nieuwe kleuren, vormen en patronen. Er is van dit merk dus nog wel meer moois te verwachten.

De blauwe beker met de pauwen is van het merk Maxwell & Williams. Deze mok komt uit de collectie Cashmere Sari welke is ontworpen door Claire Chilcott. De mok is gemaakt van Chinese porselein en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Naast deze mok zijn er in dit design ook gebaksbordjes verkrijgbaar.

Maxwell & Williams is een Australisch merk wat porseleinen design producten ontwerpt in simpel wit, maar ook met mooie, kleurrijke prints.

Het laatste product op de foto is de witte beker van KAHLA. Bijzonder is dat deze beker geen oor heeft. In plaats daarvan heeft deze beker een fluweelachtige stofje aan de buitenkant waarmee je de beker vasthoudt (zeker als er een warme drank in zit). De beker komt uit de collectie Five Senses Touch! en is maar liefst in 9 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Het Duitse merk KAHLA maakt porselein voor de zintuigen. Het merk is innovatief en denkt ook aan economisch en ecologisch produceren.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.