Voorjaarsbeurs Keukentextiel

Voorjaarsbeurs Keukentextiel
Via Twitter heb je misschien de foto’s wel gezien van alle leuke culispullen die ik meekreeg tijdens de persbrunch van de Voorjaarsbeurs in de TradeMart Utrecht, en ik kreeg daarover al leuke reacties of ik het wilde laten zien op Brutsellog. Uiteraard! In vijf artikelen laat ik zien wat de trends in de keuken en aan tafel is (en wat er dus in die goodiebag zat!)

Het eerste artikel is over het keukentextiel. Eigenlijk kregen we daar tijdens de presentatie weinig over te horen. Maar gelukkig zat er iets van keukentextiel in de goodiebag. Opvallend is dat de kleuren stoer en strak zijn, zwart wit. Ik vind dit echt wat voor de man die in de keuken staat, wat je toch steeds vaker ziet. De keuken is namelijk niet meer het domein van de vrouw, maar ook van de man.

Op de foto zie je een keukenschort van Salt & Pepper en een theedoek van Home by ASA.

Het Salt & Pepper keukenschort is gemaakt van zware kwaliteit katoen en wat ik zelf erg handig vind is dat de band langs de nek verstelbaar is, zeker omdat ik klein ben, maar ook voor lange mensen ideaal. Daarnaast geeft die knoop ook best wel een stoere uitstraling. Het schort heeft ook een handig zak, waar je even snel iets in kwijt kan als je druk bezig bent met koken.

Naast dit keukenschort maakt Salt & Pepper veel meer voor in de keuken, voor aan de tafel en voor het interieur. Salt & Pepper is een merk voor de ‘designbewuste’ mensen die mooi design willen maar wel tegen betaalbare prijzen. Salt & Pepper producten worden ontworpen uit de nieuwste trends en blijft tegelijk trouw aan de eigen huisstijl.

De theedoek komt uit de collectie van Home by ASA. In een traditionele ruit maar dan in zwart-wit. De theedoek is gemaakt van soepel katoen. Leuk is dat de theedoek geleverd wordt in een doosje. Dat maakt het echt meer een cadeau om te geven.

Home by ASA is van origine een Duits merk, maar inmiddels heeft Home by ASA een online winkel voor serviezen en interieuraccessoires en een brandstore in Nederland.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.