100% Gifvrij, Slank & Gezond door een Natuurlijke Levensstijl door Julia Kang

100% Gifvrij slank & gezond door een natuurlijke leefstijl - Julia KangVeel mensen weten dat chemische toevoegingen aan eet- en drinkwaren slecht zijn voor je lichaam, maar doen er eigenlijk niet veel mee. Maar wist je bijvoorbeeld dat de chemische toevoegingen bijvoorbeeld ook van invloed zijn op je gewicht? Over de invloed van gifstoffen op overgewicht doen Europese universiteiten onderzoek onder naam Obelix.

Taaie kost, maar het toeval wil dat voedings- en lifestyle coach Julia Kang het roer radicaal omgooide na een lang gevecht tussen overgewicht en eetstoornissen. Zij ging alleen nog natuurlijk eten en viel kilo’s af. Haar ervaringen en kennis lees je in ‘100% Gifvrij, slank & gezond door een natuurlijke levensstijl’. Een boek wat op een duidelijke wijze laat zien wat de invloed van gifstoffen zijn op je lichaam. Daarnaast laat Julia je ook menu’s en recepten zien die perfect in een natuurlijke levensstijl passen.

Het boek is ingedeeld in drie delen. In deel I ‘gif en overgewicht’ lees je over invloed van gif op overgewicht. In het tweede deel ‘eten om slank te blijven’ gaat het boek dieper in over hoe je slank kan blijven en toch af en toe lekker kan ‘snacken’. Uiteraard ontbreken in ‘100% Gifvrij’ de recepten en weekmenu’s niet. Deze vind je in het derde deel. Je krijgt suggesties voor de drie maaltijdmomenten van de dag en duidelijke weekschema’s. De recepten zijn een klein aantal en summier beschreven.

100% Gifvrij slank & gezond door een natuurlijke levensstijl is een boek wat een ware eyeopener kan zijn. Dat de invloed van gifstoffen en chemicali├źn zo groot zijn wist ik niet. Extra reden om dus beter op verpakkingen en dergelijke te kijken. Het boek is een goed informatief boek, en niet alleen voor mensen die willen afvallen, maar vooral voor mensen die er een gezonde levensstijl op na willen houden.

Titel: 100% Gifvrij, slank & gezond door een natuurlijke levensstijl
Auteur: Julia Kang
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 978904611214
Winkelprijs: 16,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.