High Tea Vintage door Carolyn Caldicott

High Tea Vintage - Carolyn CaldicottHigh Tea is populair, en al helemaal om je eigen high tea te maken. Alle fijne theeën uitzoeken, de hapjes maken en er dan gezellig met vrienden en vriendinnen van genieten. Voor echte klassieke high tea recepten en ideeën is het boek High Tea Vintage van Carolyn Caldicaott erg leuk om bekijken.

High Tea Vintage begint met een inleiding over high tea, wat is de geschiedenis van de high tea, hoe zoek je een thee uit, hoe maak je het perfecte kopje thee en wat is de geschiedenis van de sandwich. Vervolgens zijn de recepten ingedeeld in ‘confituren en jams’, ‘thee in de salon’, ‘high tea’, ‘thee in de tuin’, ‘thee bij de haard’ en ‘kinderthee’. De recepten zijn stapsgewijs beschreven en soms voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast staan door het boek sfeerfoto’s van Engelse landschappen.

High Tea Vintage is zoals ik al eerder zei echt een boek voor een klassieke high tea. Hoe stijl je dit, waar kan je vintage spullen vinden. De gerechten zijn echt klassiek Engelse stijl, kortom tea-time ten top. In ieder geval heeft het boek High Tea Vintage genoeg ideeën voor een leuk theepartijtje thuis!

Titel: High Tea Vintage
Auteur: Carolyn Caldicott
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789023013518
Winkelprijs: 17,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.