Brutsellog App

Brutsellog App
Daar is dan toch de Brutsellog App en niet alleen voor de iPhone en iPad, maar ook voor Android en Blackberry. Stiekem ben ik er wel een beetje trots op! Omdat ik de Brutsellog app graag gratis wil houden is deze niet in de appstore gezet, dit kost namelijk een x bedrag per jaar en ik ben toch eerst wel nieuwsgierig hoe populair de Brutsellog App kan worden. Om de Brutsellog App te krijgen op je mobiel moet je er wel iets voor doen. Om de Brutsellog App te halen ga je op je mobiel naar de link: http://brutsellog.mobapp.at/ en volg je de instructies op het scherm. Voor de iPhone en iPad klik je bijvoorbeeld op de optie ‘zet in beginscherm’. Daarna wordt er een icoontje geplaatst en kan je direct naar de Brutsellog App.

Uiteraard ben ik benieuwd wat je ervan vindt. Het is natuurlijk in een beginfase en er zal nog wel wat aan geknutseld gaan worden. Heb je nog ideeën dan hoor ik dat uiteraard graag! Wie weet zijn we dan ooit wel in de AppStore verkrijgbaar!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)