Alle Diëten Kies Het Dieet Dat Bij Je Past

Alle Diëten - Kies Het Dieet Dat Bij Je PastAfvallen, een dieet uitzoeken, lastig. Iedereen weet wel iets te vertellen over bepaalde diëten, maar past dat dieet wel bij je? Want hoe goed een dieet bij de één past hoe slecht past het bij de ander. In het boek ‘Alle Diëten’ staan zo’n beetje alle diëten die er zijn, in ieder geval zijn het de bekendste en beste diëten die er op dit moment zijn.

De diëten die in dit boek behandeld worden zijn onder andere de bekende diëten van Dr. Frank, Dr. Dukan, Sonja Kimpen en Montignac. Maar ook beroemde diëten zoals het 17-dagen dieet, het ziekenhuisdieet en het bloedgroepdieet en de diëten waarmee je snel gewicht kan verliezen zoals het melkdieet, groentensoepdieet of het eierdieet. Het boek is ingedeeld per dieet. Er wordt per dieet uitgelegd wat het dieet inhoud, wat de basisprincipes zijn, hoe het dieet werkt, voor wie wel (en voor wie niet), de voor en tegens van het dieet en enkele recepten die bij het dieet passen.

Uiteraard blijft het altijd belangrijk als je gaat afvallen dat je luistert naar je eigen lijf. Te snel afvallen is namelijk leuk, geeft snel resultaat maar is dat wel goed. Daarom vind ik het fijn dat in ‘Alle Diëten’ duidelijk beschreven staat wat de voors en tegens zijn van de verschillende diëten en voor wie het wel en voor wie het niet geschikt is. Het geeft een totaal ander beeld over de verschillende diëten dan wanneer je alleen maar positieve verhalen hoort (of juist alleen maar negatieve). Kortom denk je erover om af te vallen dan kan dit boek ‘Alle Diëten’ een handig naslagwerk zijn om te zien wat bij je past. Let wel, moet je om medische redenen een dieet volgen neem dan altijd contact op met een specialist en blijf naar je eigen lichaam luisteren!

Titel: Alle Diëten – Kies Het Dieet Dat Bij Je Past
Uitgever: Reality Bites
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789490783228
Winkelprijs: 19,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Alle Diëten Kies Het Dieet Dat Bij Je Past”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.