Zoveel ideeën!

Brutsellog LogoEens weer een persoonlijk blogje, want dat was wel weer lang geleden. Soms wordt je tijdens gesprekken met anderen er op gewezen hoe bijzonder je blog/ site is. Dan ga je ook wel nadenken over “Brutsellog”. Eigenlijk was Brutsellog ooit gestart om het bloggen te ontdekken en het onderwerp werd eten, aangezien je dat gewoon dagelijks doet en een blog hoor je gewoon dagelijks te vullen. Mijn vriend heeft de technische ontwikkeling van Brutsellog gedaan en zelf ben ik met de inhoud bezig geweest. Bijna 7 jaar geleden had ik nooit gedacht dat Brutsellog zoveel enthousiaste bezoekers zou krijgen, een magazine zou best zo’n oplage willen als ik aan unieke bezoekers heb, bedenk ik me. Ik had ook nooit gedacht dat ik boeken en producten mocht gaan recenseren en op perspresentaties aanwezig mocht zijn en zie nu… ik doe het ook. Bijzonder toch?

Maar wat om Brutsellog nog leuker te maken? Meer tijd insteken kost geld, kan ik omzet genereren met mijn site? Ik denk het wel, maar wil ik eigenlijk wel veel irritant knipperende banners op mijn site? Hmm nee, liever niet. Andere ideeën zijn misschien het maken van een iPhone App, een voorbeeld hoe het eruit kan gaan zien staat hier. Het liefst zou ik dit gratis in de appstore krijgen en niet alleen voor iPhone maar ook Android. Daarnaast bedenk ik me soms ook wel of ik de recepten en besprekingen misschien toch meer moet combineren of één homepage moet maken waarop je alle kanten op kan gaan op Brutsellog, dus of naar een recept op Brutsellog.nl of bijvoorbeeld een kookboekbespreking op Brutsellog.eu. Natuurlijk kan ik ook wat recepten in boekvorm gaan gieten, er schijnt een programma te zijn dat je bijvoorbeeld al je eigen ePubs voor de ereader kan maken en welke uitgever zou zo gek zijn om een Brutsellog kookboek te maken? Alleen waar haal ik de tijd vandaan voor al die leuke ideeën? Beetje bij beetje moeten sommige ideeën wel gerealiseerd kunnen worden en andere zullen bij een droom blijven. Maar dromen en wensen mag best!

Wat zou jij een leuk idee voor Brutsellog vinden?

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)