Smaakstof door Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven

Smaakstof - Huib Edixhoven & Evelijn van HeuvenDe magie tussen wijn en een gerecht heb ik eigenlijk nooit ontdekt, ik ben dan ook geen wijnkenner. Maar om de magie te ontdekken tussen wijn en gerecht zijn er al veel boeken op de markt gebracht. Eén ervan is Smaakstof van Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven. In 4x 25 tips leggen zij de magie tussen wijn en gerecht uit in dit handzame boekje.

Het boek is ingedeeld in ’25x de meest onmisbare wijnkennis’, in dit hoofdstuk leer je de basis van wijn, wijnbegrippen en dergelijke, ’25x de druif en zijn karakter’, hierin leer je de verschillende druivensoorten kennen en waarbij het past, ’25x wijn spijs tips’, hierin lees je wat smaken kunnen doen en welk effect het kan hebben en ’25x klassieke wijn spijs combinaties’, in dit hoofdstuk lees je van verschillende eetproducten welke wijn er bij past en waarom.

Ben je geïnteresseerd in wijn en wil je kennis opdoen met wijn-spijs combinaties dan is het boek ‘Smaakstof’ een mooi begin om kennis mee op te doen. In duidelijke taal worden de begrippen uitgelegd met veel extra weetjes.

Huib Edixhoven heeft eerder het boek Dom Pérignon in een rugzak geschreven, is vaste redacteur van Winelife en oprichter van Vindict.nl. Evelijn van Heuven is register vinoloog aan de Nederlandse Wijnacademie en medeoprichter van Vindict.nl.

Titel: Smaakstof
Auteur: Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789048812875
Winkelprijs: 9,90

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.