Koken & Genieten Maart 2012

Koken & Genieten Maart 2012In het maart-nummer van Koken & Genieten staan deze keer hun beste ovengerechten. Zo wordt er onder andere een kipfricassee, braadvlees met uiensaus en een tortilla uit de oven met garnalen gemaakt.

Het menu van deze maand is als voorgerecht asperge-avocadosalade, als hoofdgerecht zalm met mierikswortel en spitskool en als dessert mango-mascarpone dessert. Deze gerechten krijg je inclusief een boodschappenlijst en een tijdplanning.

Verder alles over veldzuring, hapjes voor alle gelegenheden en gezonde stoomrecepten. Koken & Genieten bezoekt de Spaanse streek Extremadura en heeft een aantal bijzondere gerechten uit deze streek. Als afsluiter in dit nummer weer de lekkerste recepten voor gebak.

Uiteraard ook in dit nummer het ‘klaar in 30 minuten’-recept, het kindrecept en de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm en smaakvol’. Kortom weer veel recepten voor een leuke prijs!

www.kokengenieten.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.