Het Vintage Tea Party Boek door Angel Adoree

Het Vintage Tea Party Boek - Angel AdoreeThee, heerlijk! Thee met allerlei lekkers, beter! Thee met lekkers en vriendinnen, best! Maar hoe organiseer je een ‘tea party’, hoe maak je al dat lekkers en hoe maak je je tea party helemaal vintage? Dat lees je in het boek van Angel Adoree “Het Vintage High Tea Party Boek’.

Het Vintage Tea Party Boek begint met een inleiding waarin Angel van alles vertelt over hoe vintage haar inspireert en fascineert en vertelt zij onder andere ook hoe je de perfecte locatie vindt, hoe je een leuke uitnodiging maakt en hoe je de sfeer in de keuken brengt. Verder is het boek ingedeeld in ‘brunch’, ‘middag’, ‘avond’ en ‘stijl’. Naast de recepten voor hapjes en drankjes in de eerste drie hoofdstukken krijg je allerlei leuke fröbelideeën om bijvoorbeeld een vintage-schort of een vlag met een afbeelding van de jonge Queen Elisabeth te maken. De recepten zijn veelal voorzien van een foto, in vintage stijl, van het eindresultaat en hebben vaak een inleiding. In het laatste hoofdstuk ‘stijl’ lees je alles over ‘de wetenschap van de stijl’, kom je alles te weten over ‘vintage haar en make-up’ en ‘de verzorging van de man’.

Dit boek vind ik echt zo’n heerlijk boek, niet alleen omdat er lekkere recepten en ideeën in staan maar vooral omdat het zo’n leuke lay-out heeft: illustraties, foto’s, tekeningen, noem maar op. Het heeft echt een beetje die jaren vijftig-zestig stijl, vintage dus. Kortom hou je van fröbelen, maak je graag lekkere hapjes, wil je genieten van thee met je vriendinnen, lees dan zeker ‘Het Vintage Tea Party Boek’, je hebt dan genoeg ideeën voor je perfecte ‘tea party’!

Angel Adoree heeft in London een succesvolle patisserie en theezaak ‘The Vintage Patisserie‘. In Groot Brittannië is zij bekend geworden door haar deelname aan het programma Dragon’s Den bij de BBC.

Titel: Het Vintage Tea Party boek
Auteur: Angel Adoree
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789059564220
Winkelprijs: 29,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.