Libelle Lekker Februari 2012

Libelle Lekker Februari 2012Morgen, 1 maart 2012, ligt in Vlaanderen alweer het nieuwe nummer van Libelle Lekker in de winkel. Ik heb nog van mijn weekendje weg dit nummer van februari kunnen bemachtigen. Een nummer met onder andere de lekkerste cupcakes voor je geliefde en heerlijke Valentijnskoekjes met een leuk cadeaudoosje wat je zelf in elkaar kan fröbelen.

Verder kookt Ilse D’Hooge haar gratin top 10, wordt er gekookt met producten die in februari op hun best zijn en wordt er 3x een ander recept met witte pens gemaakt. Daarnaast volgt Libelle Lekker chef Tom De Four van restaurant De Heeren van Liedekercke en proeft Libelle Lekker de gerechten met bier. Ook gaat Libelle Lekker op stap met chef Vincent Florizoone van restaurant Grand Cabaret naar de vroegmarkt Rungis bij Parijs en krijg je van de veggie-experts Miki Duerinck en Kristin Leybaert de beste tips voor een jaar minder vlees en vis.

Uiteraard ook in dit nummer 28 recepten voor alledag, wordt er een stap-voor-stap gerecht gemaakt wat deze keer een aardappeltaart met spek is en is er een recept voor de kleine chefs, namelijk smoutebollen.

Kortom weer een heerlijk nummer deze Libelle Lekker! Hopelijk ben ik weer snel in België om één van de volgende nummers te kopen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.