Uit Eigen Streek Theepakketje

Uit Eigen Streek TheepakketjeBlij verrast was ik toen ik op Valentijnsdag las dat ik bij ‘Uit Pauline’s Keuken‘ het theepakketje uit haar eigen webshop “Uit Eigen Streek” had gewonnen. Het open maken van het doosje waarin het verzonden was was een feestje, verborgen onder receptenkaartjes lag het theepakket. Een zakje vol romantische hartjes met Grunneger Boer’n thee van De Theefabriek en een zakje pure krokantblaadjes. De Grunneger Boer’n thee is een pure zwarte thee “oet Grunnen”, heerlijk geurend en vol van smaak, volgens de site van De Theefabriek. Ik ben benieuwd, samen met de krokante chocolaatjes kan ik zeker een fijn theemoment beleven.

Uit Eigen Streek webshop logoDe webshop ‘Uit Eigen Streek’ is een droom die uitgekomen is voor eigenaresse Pauline. Nederland heeft een keur aan streekproducten. Deze streekproducten heeft Pauline bijeengebracht in haar webshop. De producten moeten puur zijn, puurheid wat je kan proeven voor Pauline. Je zult dus in de webshop ‘Uit Eigen Streek’ producten vinden die hieraan voldoen. Naast al het lekkers vind je ook de leukste kookboeken en cadeaus voor foodies. Kortom neem de tijd om rond te snuffelen in de webshop van Pauline ‘Uit Eigen Streek‘!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.