De Smaak van Liefde door Mathijs Vrieze

De Smaak van Liefde - Mathijs VriezeDe liefde gaat door de maag is een bekend gezegde, en dat is ook zo bewijst Mathijs Vrieze met zijn vierde kookboek. Dit kookboek ‘De Smaak van Liefde’ is een boek vol gezonde verwennerij.

Het kookboek bevat een dertigtal recepten die naast verleidelijk, gewoon gezond en goed te maken zijn. Koken hoort namelijk een plezier te zijn en het gerecht hoort naast gezond gewoon heel erg lekker te zijn en dat lukt met de recepten van Mathijs zeker! De recepten in ‘De Smaak van Liefde’ zijn duidelijk beschreven, voorzien van een foto van het eindresultaat en voorzien van de voedingswaarden per portie. Afwisselend vind je in het boek een hoofdgerecht, dessert, soep of iets zoets.

De Smaak van Liefde is een leuk cadeau voor je geliefde, maar ook zeker leuk om jezelf cadeau te doen. Het is een kookboek om samen met je lief uit te koken en om samen met je lief van te genieten! Kortom wie wil nu niet samen met zijn of haar lief genieten?

Mathijs Vrieze is bekend als tv-kok, afslankcoach, auteur van kookboeken, foodstylist en zeker een levensgenieter!

Titel: De Smaak van Liefde
Auteur: Mathijs Vrieze
Uitgever: HaMa Publishing
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789081302494
Winkelprijs: 9,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)