Foodies Maart 2012

Foodies Maart 2012Deze maand staat Foodies in het teken van de Spaanse keuken ‘Viva España’ staat er dan ook op de cover. Dit houdt dus in maar liefst 58 recepten vol temperament zoals churros, gazpacho en papas arrugadas. Laat het zonnetje maar schijnen in de keuken!

Verder maak je ook de ‘pinchos uit Navarra’, Spaanse spiesjes en krijg je het basisrecept van Paella. Daarnaast proeft Foodies de Spaanse keuken bij restaurant Destino in Rotterdam, bezoekt Foodies de Spaanse delicatessenwinkel Hollanduz, laat Ferran Adrìa weten wat hij thuis eet en krijg je een top drie van Spaanse goodies.

Naast al deze Spaanse lekkernijen krijg je ook deze maand weer een aantal snelle recepten, kan je weer je eigen drie gangenmenu samenstellen en worden er zoete gerechten gemaakt. In de kookschool leer je deze maand wantans in kippenbouillon en wentelteefjes met pruimencompote maken en in smaakmaker proeft Foodieskok Willem deze maand paprikapoeder.

Dit en meer lees je in dit maartnummer van Foodies Magazine!

www.foodiesmagazine.nl

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)