Twinings Appel Karamel Thee

Twinings Appel-Karamel TheeDeze Twinings appel-karamel thee had ik al jaren geleden in Frankrijk gekocht. Ik had toen spijt dat ik niet meer pakjes had meegenomen. Eindelijk heb ik deze thee weer gevonden, gewoon in het Engelse winkeltje Hartley’s in Arnhem.

Deze Twinings appel-karamel thee is een thee die gebaseerd is op de alom bekende tarte tatin, de bekende omgekeerde appeltaart. De smaak is echt zoals de tarte tatin, een volle appel en karamel smaak. De thee heeft als basis zwarte thee. In een doosje Twinings appel-karamel thee zitten 25 zakjes. Zelf heb ik voor dit doosje 3,10 betaald, misschien niet echt goedkoop, maar het is het wel waard voor mij. Deze Twinings appel-karamel thee, oftewel tarte tatin thee is echt een kopje verwennerij voor mij!

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)