M&M’s Intense

M&M's IntenseValentijnsdag 2012 werd de nieuwe smaak van M&M’s: M&M’s Intense, gepresenteerd op de bloemmarkt in Amsterdam. Een betere dag had M&M’s niet kunnen kiezen voor deze lancering. Want wat geef je je vrouw of vriendin met Valentijnsdag het beste? Een bos bloemen en chocolade (tenminste de meeste vrouwen maak je hiermee wel blij). M&M’s Intense is trouwens de vierde smaak in de M&M’s editie, de M&M’s Peanuts, M&M’s Choco en M&M’s Crispy.

M&M's IntenseIn ieder geval heb ik inmiddels de nieuwe M&M’s Intense geproefd en wat is er nu anders? De M&M’s hebben nog steeds de pinda en het bekende gekleurde suikerlaagje, anders is de chocolade. Normaal zijn de M&M’s van melkchocolade, de M&M’s Intense zijn gemaakt van 65% cacao, een pure chocoladesmaak dus. Ook anders zijn de kleuren van de M&M’s, oké rood en geel zitten er nog in, dat hoort ook bij M&M’s, maar nu zit er ook een soort van fuchsia-roze en turquoise M&M’s in het zakje. Frisse kleurtjes dus.

Wat vind ik van M&M’s Intense?
Heerlijk! Ik ben gek op pure chocolade, dus daar kan je me echt voor wakker maken. M&M’s vind ik ook lekker, maar vaak ging ik voor de M&M’s Choco, die ene zonder pinda. Als er ook nog een variant komt met 65% cacao zonder pinda kan je mij nog gelukkiger maken! In ieder geval zal de M&M’s Intense peanuts ook zijn weg wel vinden naar mijn winkelmandje!

Ook benieuwd naar M&M’s Intense op de speciale Facebook site kan je nog een sample-zakje aanvragen (zolang deze actie nog duurt).

Bekijk hieronder de reclame van M&M’s Intense:

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)