onoff spices!

Onoff Spices logoVoor Brutsellog mag ik van onoff spices! een pakket met verse Thaise kruidenpasta’s voor authentieke Thaise gerechten proberen. Dit merk kende ik niet, dus ik was enorm benieuwd naar de verse kruidenpasta’s voor de Thaise keuken.

Het belangrijkste van de kruidenpasta’s van onoff spices! is dat deze met de handgemaakt worden in in Thailand en alleen biologische ingredi├źnten bevat. Er worden geen smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Op dit moment bevat het assortiment twee roerbakmixen, twee kruidenpasta’s voor Thaise soepen en vijf verschillende smaken voor een Thaise curry.

Onoff Spices! pakketjeOp de foto hiernaast zie je de artikelen die ik mag testen. Dit zijn de: Thaise gele-currypasta, Thaise groene-currypasta, Thaise masaman-currypasta, Thaise Pad Thai mix, Thaise penang-currypasta, Thaise rode-currypasta, Thaise roerbakmix, Thaise Tom Kha-pasta en Tom Yam pasta. Kortom het hele assortiment. De Thaise masaman-curry pasta heb ik inmiddels al uitgeprobeerd, zie hier het recept. Het was in ieder geval een regelrechte hit aan tafel, de pan was schoon op. Dus de Thaise keuken mag vaker in de Brutsellog keuken komen. In ieder geval moeten er nog een aantal curry’s getest worden, dus dat zit zeker goed.

Waar kan je onoff spices! kopen?
De kruidenpasta’s van onoff spices! kan je kopen in de eigen webshop van onoff spices!. Daarnaast is onoff spices! ook te koop bij Marqt, Ruud Maaz, Smokey All en Pure Markt.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.