Allerhande 02/2012

Allerhande 02-2012Deze maand is de Allerhande op de Aziatische toer en krijg je maar liefst 69 Aziatische gerechten voor groot en klein. Zo krijg je recepten om zelf een Indische rijsttafel te maken en leer je in de rubriek kookles stap voor stap sushi maken.

Verder in 10 keer anders 10 verschillende wokgerechten en in 5 keer anders de snelle curry en echt Azië. Daarnaast alles over de verschillende soorten noedels inclusief een aantal recepten en de thuiskoks Ira, Noor en Atchara geven hun Oosterse recepten prijs met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. In proef het seizoen alles over paksoi, een Oosterse koolsoort en in wie? wat? wijn! de wijnen die je bij een Aziatische maaltijd kan drinken.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande die je gratis kan afhalen bij de Albert Heijn of kan downloaden in de gratis Allerhande iPad app.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.