Ik Kook Sushi

Ik Kook SushiVolgens mij zijn van de serie ‘Ik Kook’ al tientallen boeken verschenen. Eén ervan vond ik in mijn sushipakket. Altijd handig om met al die sushi ingrediënten ook een sushi kookboekje te hebben.

In ‘Ik Kook Sushi’, leer je de basics van het sushi maken. Wat heb je nodig, wat zijn de methode en welke soorten sushi zijn er. De sushi’s die gemaakt worden zijn de nigri sushi, sushi met vooral vis uit de regio van Tokio en de maki sushi, oftewel opgerolde sushi met smalle reepjes van verschillende soorten ingrediënten.

De recepten zijn duidelijk beschreven, voorzien van een foto van het eindresultaat en de voedingswaarden. De recepten zijn van makkelijk tot wat moeilijker.

Ik Kook Sushi is een leuk boekje voor een lage prijs. Nu maar eens een fijn sushi-recept uitzoeken en wat maken met de spulletjes uit het pakket.

Titel: Ik Kook Sushi
Uitgever: Rebo Productions
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789036625531
Winkelprijs: 1,99

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.