De Morgen Ingrediëntenbijbel

De Morgen IngrediëntenbijbelDoordat ik de Vlaamse krant De Morgen had gekocht vanwege het DMeus Magazine kwam ik er achter dat De Morgen 20 weken lang op zaterdag een deel heeft voor de Ingrediëntenbijbel. Deze ingrediëntenbijbel bevat maar liefst 500 pagina’s productinformatie.

Voor deze ingrediëntenbijbel verzamel je elke zaterdag een 24 tellend deel over een bepaald onderwerp. Zo komen kazen, zuivel, eieren, vlees, groenten, vis, graan, noedels, pasta, rijst, fruit, noten, zaden, kruiden en specerijen. Koop je ook de verzamelmap dan krijg je het 21ste deel met alles over olie en azijn, een seizoenskalender en een index.

In deze ingrediëntenbijbel lees je naast alle producten die er zijn ook de basis over de producten en hoe je het bewaart en behandelt. De ingrediëntenbijbel is eerder al verschenen als ‘The Cook’s Book of Ingredients’ en is in samenwerking met DelHaize bewerkt voor de Belgische lezer.

De Ingrediëntenbijbel wordt een leuk naslagwerk waar je 20 weken voor moet sparen. Ook bij krantenkiosken in Nederland kan je De Morgen met de zaterdag bijlages kopen.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)