Lonny at Mooi Zeist

Lonny at Mooi ZeistLonny, je kent hem wel van het TV-Programma ‘De Reistafel’ of van zijn kookboeken, is vanaf 22 maart tot 22 april 2012 terug in de keuken! Bij het Indonesisch restaurant Mooi Zeist kookt en zingt Lonny maar liefst 22 dagen voor de gasten terwijl de eigenaren op vakantie zijn. In betere handen kan je het restaurant niet achterlaten.

Tijdens die 22 avonden gaat Lonny natuurlijk niet alleen koken en zingen. Hij heeft zijn oude bediening meegenomen en samen met hen gaat hij het restaurant vormgeven. De avond begint om 18:00 met een glaasje bubbels wat de start is van een avond vol gezelligheid, amusement (Lonny heeft spectaculaire gastoptredens geregeld) en uiteraard lekker eten!

Het menu is inmiddels bekend en ook te vinden op Lonny at Mooi Zeist. Het voorgerecht is makanan kecil, variatie van kleine gefrituurde en gestoomde hapjes, soto banjar, kippensoep uit Kalimantan, saté kambing, saté van geitenhaas en spoom. Het hoofdgerecht is Lonny’s rijsttafel met Lonny’s favoriete gerechten en uiteraard ook nog een dessert. Een menu kost 64,50 per persoon, je bent dan wel een hele avond voorzien van lekker eten en amusement.

Reserveer voor Lonny at Mooi Zeist en geniet van een leuke Indonesische avond! Ben je benieuwd naar het menu, ik heb al een voorproefje mogen nemen, klik hier voor het artikel op Brutsellog. Ik kan je zeggen, het is voortreffelijk. Ed en Marijke van Mooi Zeist kunnen met een gerust hart op vakantie gaan!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.