DMeus De Morgen

DMeus De MorgenBij toeval zag ik een reclame van Vlaamse krant De Morgen op tv, Jeroen Meus zou eenmalig een eigen tijdschrift maken. Uiteraard alleen verkrijgbaar bij de zaterdagkrant van De Morgen. Ik had geluk, hier in Nederland zat deze bijlage ook bij de zaterdageditie van De Morgen.

Normaal gesproken heet deze zaterdagbijlage van de morgen DMuze, maar omdat vanaf 11 februari 2012 Jeroen Meus en zijn partners van Luzine Koen Tossyn en Didier De Roover elke zaterdag de rubriek ‘Cuisine Luzine’ gaan vullen met een recept is DMuze eenmalig DMeus. In de rubriek ‘Cuisine Luzine’ laat het trio niet alleen een gastronomisch gerecht zien met niet alleen hoe je het klaar maakt maar ook met foto en een schets van het bord hoe het eruit zal zien.

In DMeus heeft Jeroen Meus een keer alle pagina’s overgenomen. Zo zie je de mensen van Meus, zoals de Leuvense meesterslager Filip Rondou en worden de Luzine-chefs aan je gepresenteerd. Verder verteld foodschrijver Mac van Dinther over wat mag, wat niet: over eten met geweten en waar eet de chef. Uiteraard krijg je ook het eerste luxe recept in de rubriek ‘Cuisine Luzine’: makreel.

DMeus is een leuk kijkje in de keuken van een topchef, mogen andere kranten ook wel gaan doen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.