Weight Watchers Stap Voor Stap Gezond Koken

Weight Watchers Stap Voor Stap Gezond KokenBij afvallen denk je al gauw dat je niets lekkers meer mag eten. Misschien is dat zo als je een crashdieet volgt, maar bij een normaal dieet mag je eigenlijk wel verrassend veel blijven eten, zo ook bij Weight Watchers. Na het succes van Weight Watchers In lijn van je leven is dit tweede boek met 80 eenvoudige recepten verschenen: ‘Weight Watchers Stap voor stap gezond koken’.

De titel zegt het eigenlijk al, in dit boek staan gezonde recepten die je stapsgewijs kan maken. De recepten zijn zowel in tekst als in foto’s in stappen beschreven, zo is gezond koken nog nooit zo makkelijk geweest! De opzet van het boek heeft veel weg van de ‘kookschool’ kookboekenserie waarbij ook in stappen werd gekookt.

Weight Watchers stap voor stap gezond koken is ingedeeld in ‘kleine voorgerechten’, ‘alles in een’, ‘vlees’, ‘vis’ en ‘nagerechten’. Elk hoofdstuk begint uiteraard met een inleiding. Het hoofdstuk ‘kleine voorgerechten’ is weer ingedeeld in soepen, salades en fingerfood. In ‘alles in een taarten & co, gegratineerd en vegetarisch. Het hoofdstuk ‘vlees’ is verdeeld in ‘uit de oven’, ‘gebraad’ en ‘gestoomd’ en het hoofdstuk vis’ is verdeeld in ‘expres’, ‘gebraad’ en ‘papillotten’. Het laatste hoofdstuk ‘nagerechten’ is verdeeld in taarten, zoetigheid en kleine desserts. Alle recepten zijn natuurlijk voorzien van het aantal propoints wat je moet tellen als je het Weight Watchers dieet volgt.

De recepten in dit kookboek zijn eigenlijk van een nieuw genre, het ‘striprecept’, geen ellenlange teksten maar korte duidelijke stappen met foto’s wat het volgen van een recept voor velen veel makkelijker maakt. Dit kookboek ‘Weight Watchers stap voor stap gezond koken’ laat zien dat diĆ«ten of liever gezegd gezond eten helemaal niet afzien is maar leuk en makkelijk is om te doen. Ook al dieet je helemaal niet, er staan in dit kookboek genoeg recepten om lekkere gerechten te maken.

Titel: Weight Watchers Stap voor stap gezond koken
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789020920260
Winkelprijs: 24,99

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.