Snip! Facebooktaart

Snippenberg FacebooktaartVorige week, 1 februari, won Michel zowaar een heuse Facebooktaart. Hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen? Hij had de Facebookpagina van bakkerij Snip! geLIKEd. Het was een slagroomtaartje met het Facebooklogo er op. Michel kon het taartje vlakbij zijn werk afhalen en gelukkig was het niet een grote want anders had hij het uitgedeeld op zijn werk. Nu hebben we er lekker zelf van genoten! Het taartje was erg lekker, veel fruit er op en ook de chocolaatjes er op. Een echte slagroomtaart van vroeger dus.

Bakker Snip! ook wel bekend als bakkerij Snippenberg is een bekende bakker in Ede en omstreken. Zo heeft het vier filialen in Ede, één in Veenendaal, één in Oosterbeek en één in Heelsum. De bakkerij zelf staat op het industrieterrein in Ede waar je ook al het lekkers kan afhalen. Kortom een bekende bakker in de Gelderse Vallei!

Mocht je een lekkere slagroomtaart willen voor je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Neem dan ook even de mogelijkheden door bij Bakkerij Snip! te kijken. De taart is erg lekker en komt gewoon uit eigen regio!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.