Koken & Genieten Februari 2012

Koken & Genieten Februari 2012De cover van Koken & Genieten ziet er echt lenteachtig uit, groene, roze en gele kleuren. Laat de lente maar komen!

In dit nummer van Koken & Genieten recepten voor de lekkerste pizza’s & hartige taarten, wordt er feestelijk gekookt voor een klein budget en wordt er gezond gekookt met kruiden en specerijen. Als afsluiter in deze Koken & Genieten krijg je de allerlekkerste kwarktaarten voorgeschoteld.

Verder lees je alles over gedroogde erwten, wat is het en wat kan je ermee. Het menu van de maand bestaat uit witloofbootjes met vijgen en roomkaas als voorgerecht, het hoofdgerecht is goulash met aardappelknoedels en het dessert is een mokka-ijstaartje. De keuken van deze maand is de keuken van Garmisch-Partenkirchen, bekend skigebied in de Duitse deelstaat Beieren.

Uiteraard ook in dit nummer handige kookartikelen op een rij, het ‘klaar in 30 minuten’ recept en kinderrecept. Ook de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’ ontbreken niet.

Kortom weer snelle en makkelijke recepten deze maand in Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.