Epicurean Snijplank

Epicurean SnijplankDeze snijplank van Epicurean heb ik inmiddels al weer een tijdje. Ik kreeg de snijplank namelijk van kookwinkel Oldenhof na afloop van de kookboekenruilbeurs. Inmiddels heb ik de snijplank al vaak gebruikt en wat ben ik er blij mee. De Epicurean snijplank is van dun geperst hout gemaakt en is daardoor erg licht en dun. Ik vind dit fijn aangezien ik soms last van mijn armen heb, nu is het schuiven van de gesneden groente in de pan zo van de snijplank af makkelijker te doen.

De snijplank komt uit de ‘kitchen cutting boards’ serie en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. Deze lichtgewicht snijplank kost 24,95 bij Oldenhof Kookwinkels. Voor mij is deze snijplank in ieder geval een blijvertje in de keuken!

Bekijk hieronder een productvideo van Epicurean:

(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.