Nespresso Magazine 17

Nespresso Magazine 17Nespresso Magazine is een exclusief magazine voor Nesspresso clubleden. Hoewel ik Nespresso clublid ben had ik dit magazine nog niet gezien in een Nespresso Boutique, waar ik mijn Nespresso haal. Nespresso is, net als hun koffie, een stijlvol en smakelijk magazine rondom lifestyle.

Dit nummer van Nespresso Magazine staat helemaal in het teken van Sydney. Uiteraard krijg je een Sydney voor ingewijden, 9 Nespresso clubleden hebben Sydney alvast ontdekt. Daarnaast ook een interview met Sydneys ereburger Donna Hay.

Verder maakt fotograaf Fabrice Bouquet mooie foto’s van de grand cru’s, vertellen lokale kunstenaars over hun werk en krijg je een recept uit de keuken van Tetsuya. Ook krijg je 1 basisrecept om 6 andere recepten mee te maken. Naast Sydney gaat Nespresso magazine ook naar het smaakwalhalla India.

Nespresso Magazine neemt je mee in de wereld van Nespresso. De lifestyle volgens Nespresso en natuurlijk de koffies van Nespresso.

www.nespresso.com

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.