Savelberg door Kees Hageman & Jan Lagrouw

Savelberg - Kees Hageman & Jan LagrouwDit boek werd geruild voor een ander kookboek tijdens de kookboekenruilbeurs, en wie weet komt het boek ooit weer tijdens een andere ruilbeurs op tafel of in de kast. Grappig is is dat een origineel menu nog in het boek zit. Savelberg is een kijkje in de keuken van restaurant Savelberg.

Savelberg is echt een kijkboek, al bladerend zie je de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je ziet hoe de gerechten tot stand komen. Daarnaast krijg je meer dan 50 recepten die kenmerkend zijn voor Henk Savelberg van voor- tot nagerecht en basisrecepten. Kortom je kan ook thuis een menu a la Henk Savelberg op tafel zetten.

Het boek is ingedeeld in ‘les entrees’, ‘les poissons’, ‘la viande, la volaille et le gribier’ en ‘desserts’, dit zijn hoofdstukken met heel veel foto’s, pas aan het einde van het boek krijg je de recepten. Daarnaast mooie verhalen over champagne, rode wijn, dessertwijn en port.

Savelberg is een mooi boek, zeker als je ooit eens hebt mogen genieten van de gerechten uit de keuken van Savelberg!

Titel: Savelberg
Auteur: Kees Hageman & Jan Lagrouw
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789066116436

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.