Boodschappen Februari 2012

Boodschappen Februari 2012Winterse gerechten ook in de Boodschappen van deze maand. Zo wordt de stamppot van toen in een jasje van nu gestoken en staat het menu helemaal in het teken van de winter met een groene salade met warme Zwitserse kaascroutons, goed gevulde kippenbouillon, schnitzel met citroenbotersaus en schuimberg in zabaglionesaus.

Verder fijne recepten in ‘lekker snel, snel lekker’ en wordt er uiteraard ook weer gekookt met een klein budget. De groeten uit… komen deze keer uit Tzum, een dorpje in Friesland en in ‘lekker vers’ gaat 10-jarige Isa aan de slag met bieten. Uiteraard ook in dit nummer de bekende rubrieken ‘lezers voor lezers’, ‘wijn & weten’, ‘kookkunst’ en ‘mooi groen’.

Klik hier om te kijken waar en wanneer je Boodschappen magazine gratis kan afhalen bij een supermarkt bij jou in de buurt.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.