1 Beslag, 100 Muffins door Susanna Tee

1 Beslag, 100 Muffins - Susanna TeeDit boekje wilde Britt wel heel graag hebben, een vriendin van haar had het al en samen hebben ze er al lekkere muffins uit gebakken. Toevallig ruilde Levine van Uit de keuken van Levine dit boekje in tijdens de kookboekenruilbeurs.

1 Beslag, 100 muffins, de naam zegt het eigenlijk al met 1 recept kan je 100 verschillende muffins maken. Hoe makkelijk kan het zijn. Met wat toevoegingen op het basisrecept maak je verleidelijk muffins, muffins met vruchten en noten, feestelijke muffins, hartige muffins en gezonde muffins. Alle recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

Dat er overigens maar 1 basisrecept is voor de muffins betwijfel ik, soms wijkt het beslag toch wel redelijk af, maar goed dat mag de pret niet drukken. Wat telt is het eindresultaat. En zie zelf de dames hebben naast de zoete muffins ook hartige muffins gemaakt die erg goed gelukt waren. 1 Beslag, 100 Muffins is een leuk boekje om cadeau te doen.

Titel: 1 Beslag, 100 Muffins
Auteur: Susanna Tee
Uitgever: Love Food/ Parragon Books
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9781407570242

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)