Foodies Februari 2012

Foodies Februari 2012Maar liefst 57 heerlijke wintergerechten vind je in dit nummer van Foodies magazine met onder andere lekkere ovengerechten en robuuste gerechten uit het Aostadal (Italiƫ).

Verder worden er vier pasta gerechten in elkaar gedraaid die binnen een handomdraai op tafel staan, wordt er gekookt met keukenapparatuur van KitchenAid en maakt Foodieskok Willem de klassieker ‘crispy duck’. In de kookschool leer je in een duidelijk stappenplan ‘rode haringsalade’ en ‘eieren in mosterdsaus’ maken. Leuk is het voorproefje uit het nieuwe kookboek van Yotam Ottolenghi ‘Ottolenghi’.

Redacteur Michelle loopt een dagje mee bij koffiebranderij Peeze en ontdekt wat er moet gebeuren voor een lekker kopje koffie. Verder gaat Foodies langs bij banketbakker Jan de Groot, je weet wel van de echte Bossche bollen. In ‘wat eet de kok?’ vertelt souschef Nick Bril, de rechterhand van Sergio Herman en in ‘smaakmaker’ heeft foodieskok Willem het over citroen.

Dit en meer, zoals natuurlijk het maandelijkse driegangenmenu en de bespreking van de nieuwe kookboeken, lees je in deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.