Superfood voor Dummies door Brent Agin & Shereen Jegtvig

Superfood voor Dummies - Brent Agin & Shereen JegtvigIedereen kent wel de “voor dummies” boeken. Voor Dummies boeken leggen op een duidelijke manier, met een beetje humor, de basis uit van veel verschillende onderwerpen op het gebied van management, computers, hobby’s, gezondheid en sport.

Superfood voor Dummies legt je op een enthousiaste manier uit wat je moet weten als je gezonder wil eten, wil afvallen of je weerstand wil versterken. Je doet dat namelijk met superfood. Je leest in dit boek alles wat je moet weten over superfood. Waarom heb je het nodig, wat is de wetenschap achter superfood, hoe bereid je superfood het best en hoe profiteer je ervan.

Het boek is ingedeeld in 5 delen ‘superfood tot op het bot ontleed’ dit deel gaat vooral om het hoe en waarom van superfood, ‘van appels tot tarwegras: superfood onder de loep’ gaat over de verschillende superfoods die er bestaan, ‘help je superfood-lifestyle’, hoe geef je superfood een plekje in je dagelijkse leven, ‘zet superfood op tafel’, hoe bereid je superfood het best inclusief een aantal recepten en ‘het deel van de tientallen’, de beste 10-lijstjes op een rij.

Superfoods voor dummies is een wetenschappelijk boek, maar door de duidelijke uitleg leest het makkelijk weg en snap je misschien beter waarom bepaalde producten juist zo goed voor je zijn.

Titel: Superfood for Dummies
Auteur: Brent Agin & Shereen Jegtvig
Uitgever: Pearson Education
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789043021135
Winkelprijs: 27,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.