Pickwick Delicious Spices Caramalised Pear

Pickwick Delicious Spices Caramalised PearBij Toeval zag ik een advertentie ergens dat Pickwick nieuwe smaken had “Pickwick Delicious Spices”. Een smaak uit de delicious spices leek mij al helemaal lekker: de caramalised pear. Het werd even zoeken maar uiteindelijk bleek mijn eigen supermarkt ze al in de schappen te hebben. Thuis dus gelijk een kop thee gezet om de nieuwe Pickwick thee uit te proberen. De caramalised pear was precies waar ik op gehoopt had, de maak van een tarte tartin van peer, lekker.

In de caramalised pear zitten de volgende ingredi├źnten: zwarte thee, kaneel, zoethout, kamille, stukjes peer, stukjes caramel en allerlei andere toegevoegde aroma’s. Pickwick geeft wel aan dat deze thee 100% natuurlijk is. In ieder geval past deze thee wel precies in deze tijd van het jaar een warme thee met een volle smaak.

Naast de caramalised pear zijn er nog twee andere nieuwe smaken, namelijk de chocolate mint en de smooth chai. Chocolate mint is een thee met pepermunt en chocolade smaak, een soort After Eight idee. De smooth chai is een rooibos thee met de warme, mystieke smaak van India. Misschien weer eens tijd om een ander smaakje te proberen?

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.