Jamie Magazine (NL) 05/2012

Jamie Magazine (NL) 05-2012De nieuwe Jamie Magazine is weer op de mat geploft. Deze keer is het thema ‘low budget & lekker’ met bijvoorbeeld de lekkerste soepen in ‘een kommetje liefde’.

Verder ook de recepten uit de Alpen met onder andere een Zwitserse kaasfondue en aardappelrösti met ham, kaas en eieren. Wat kan je maken met granaatappel, de brunches van Jamie en maak stap voor stap Jamie’s meatloaf. Daarnaast krijg je een voorproefje uit het nieuwste kookboek van Jamie Oliver ‘te gast bij Jamie’ wat vol staat met Britse recepten.

Naast al de lekkere recepten ook culinaire reportages in dit nummer van Jamie Magazine. Zo wordt de nieuwe lichting leerling van Fifteen voorgesteld. Klary Koopmans vertelt over haar ervaring bij de ‘underground diningscene’ in Amsterdam, twee studentes vertellen hoe zij de kantine van de universiteit op de kop zetten en Brussel, is deze stad het walhalla voor culi’s?

Uiteraard ook in dit nummer de weekmenu’s met verschillende recepten voor 8 weken, eigen oogst met de oogst- en tuintips voor februari en het getekende recept wat deze keer een bloedsinaasappelen soufflé met chocoladesaus is.

Dit en meer lees je in het eerste nummer van Jamie Magazine in 2012! Vanaf 24 januari ligt dit nummer in de winkel!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Jamie Magazine (NL) 05/2012

 1. ik koop zijn tijdschriften altijd
  nu zou ik graag zij dvd van jamie in 30 minuten willen hebben ik heb het boek gekregen met de kerst
  waarom zijn deze dvd niet los in de winkel te koop ik kan namelijk geen lid worden

  1. Sorry, ik kan je ook niet helpen aan de dvd, dan zal je toch bij de uitgever van Jamie Magazine moeten zijn, Veen Magazine.

   Niet iedere abonnee heeft overigens de dvd ontvangen, de ene helft wel en de andere helft niet… (Zelf heb ik de dvd ook niet gekregen)

   Groetjes Anja

Reacties zijn gesloten.