en Cas

encasNu is het boek ‘En Cas’ een mooi eerbetoon aan de onlangs overleden Cas Spijkers, één van de pioniers van het huidige culinaire klimaat van Nederland. En Cas is een verslag van een uniek weekend in Reims met grootheden uit de Nederlandse keuken die hun leermeester, Cas Spijkers, onthalen met een meesterlijke maaltijd.

Jonnie Boer, Alwin Houwing, Nico Boreas, Robert van Beckhoven, Edwin Kats en Ronald Tausch maken mooie gerechten en nemen hun herinneringen door aan hun tijd bij Cas Spijkers. In een tijdslijn zie je wat er gebeurt tijdens het weekend, je leest alle verhalen en de recepten worden duidelijk beschreven. Je kan de gerechten die in dat weekend gemaakt zijn dus ook zelf thuis kan maken. Een culinair gerecht van een bekende chef. Het boek staat vol sfeerfoto’s en foto’s van de gerechten. Naast het boek zit er ook een dvd bij.

Meer informatie lees je in deze pdf. En Cas is gemaakt in samenwerking met Champagne Veuve Clicquot en Krug.

Titel: enCas
Uitgever: Blends
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789080999015

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.