Ethical Coffee Company Espresso Cups

Ethical Coffee Company Espresso CupsWeer een nieuw merk cups voor je Nespresso koffiemachine. “Ethical Coffee Company Espresso Cups”. Bij toeval zag ik een advertentie staan van dit merk in de Boodschappen. Omdat we een Nespresso apparaat hebben wilden we ook dit merk uitproberen.

We hebben twee smaken, de wat minder sterke varianten, uitgeprobeerd: de Indiad’oro en de cremoso. Indiad’oro is een koffie ontstaan uit Indiase origines, terwijl de Cremoso is gemaakt van pure arabica. Wat gelijk al opviel is dat de koffie er minder snel erdoor kwam, het was bijna druppel gewijs. Ook maakte het koffieapparaat meer lawaai dan anders. De smaken waren redelijk goed, al kan het niet tippen aan de echte Nespresso koffie, maar toch was het weer beter dan de cups van Douwe Egberts. Bijzonder is dat de cups van Ethical Coffee Company biologisch afbreekbaar zijn.

De prijs van Ethical Coffee cups is 2,49 voor 10 cups, wat vergeleken met Nespresso en Douwe Egberts erg goedkoop is (maar misschien dat ik het juist in de aanbieding heb gekocht). Zelf heb ik het gekocht bij een Hoogvliet supermarkt, bij de Albert Heijn heb ik het overigens nog niet gesignaleerd.

Onze mening, lekker voor tussendoor, maar echt genieten van een speciaal kopje espresso doe je toch echt met de Nespresso cups.

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Ethical Coffee Company Espresso Cups”

  1. Ook ik kwam toevallig deze koffie tegen bij de DEKA -markt,ik vind de koffie beter dan de cups van DE.
    De DE cups zijn iets goedkoper dan de originele cups van NESPRESSO.
    Wil je voor kwaliteit gaan dan smaakt NESPRESSO toch beter en is deze niet na te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.