Allerhande 01/2012

Allerhande 01-2012 Januari 2012Bij de Albert Heijn in ons dorp lag de nieuwe Allerhande er nog niet op 9 januari, maar gelukkig kon ik de Allerhande al wel downloaden in de kiosk op mijn iPad. Alvast weer wat kookinspiratie voor de makkelijke maaltijden!

In dit eerste nummer van 2012 besteedt Allerhande aandacht aan de nieuwe winterkeuken. Zo worden er 10 verschillende stamppotten gemaakt met een bijzondere twist, maak je voor en met je vrienden het lekkerste comfort food en worden er 5 stevige pasta’s gemaakt.

Verder proef je het seizoen met rode biet, wordt er gekookt met worst en ui en krijg je 5 verschillende recepten met gehakt. In koken tegen Jamie worden er viskoekjes gemaakt, in de kookles leer je aardappelpuree maken en in de kinderkeuken worden er wraps gemaakt.

Dit en meer lees je in de nieuwe Allerhande die gratis is af te halen bij de Albert Heijn of klik hier om de Allerhande iPad app te downloaden. De Allerhande verschijnt dan in de kiosk-app op je iPad!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.