SOS Piet 5 door Piet Huysentruyt

SOS Piet 5 - Piet HuysentruytAlweer het vijfde deel is verschenen van SOS Piet van één van de meest populaire tv-koks van Vlaanderen Piet Huysentruyt. Een boek met een selectie van gerechten die eerder in het programma zijn behandeld en helemaal verteld volgens de SOS Piet manier.

De recepten in SOS Piet zijn ingedeeld in ‘soepen & voorgerechten’, ‘hoofdgerechten’ en ‘nagerechten’. De recepten zijn, net als de voorgaande delen, voorzien van een foto van het eindresultaat, zijn in stappen beschreven, je ziet in foto’s de verschillende stappen van het recept, je leest wat er allemaal fout kan gaan tijdens het bereiden en je leest hoe je dit moet oplossen.

Ook dit deel in de SOS Piet reeks staat vol Vlaamse klassiekers zoals vleeskroketten en kalfszwezeriken, maar ook met speciale gerechten zoals tomatenflan en kippengyros. Wat wel opvalt is dat Piet Huysentruyt veel van zijn eigen productlijn, kruiden en bouillons, gebruikt als ingrediënt. Dit kan je uiteraard vervangen door een vergelijkbaar product.

Titel:SOS Piet 5
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789020998566

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.