Dagelijkse Kost 2 door Jeroen Meus

Dagelijkse Kost 2 - Jeroen MeusElke werkdag zet Jeroen Meus een lekker gerecht op tafel in zijn televisieprogramma Dagelijkse Kost bij de Vlaamse zender Eén. Na het eerste boek van Dagelijkse Kost werd het zeker tijd voor een tweede deel.

Dagelijkse Kost is een boek met recepten die redelijk makkelijk te maken zijn, echte Belgische recepten. De recepten in dit boek zijn niet specifiek ingedeeld op categorie, het is dus afwisselend qua recepten. Je kan in dit boek basisrecepten vinden, recepten voor soep, salade, vis, vegetarische gerechten, pasta, vlees, gewoon speciale gerechten en zoete gerechten. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

Als fan van Jeroen Meus wilde ik dit boek gewoon hebben, hij laat zien dat je smakelijke gerechten kan maken zonder moeilijke thermen de keuken in te slingeren. Daarnaast zijn de recepten door iedereen te maken, misschien soms de een met wat meer moeite dan de ander, maar het resultaat mag er altijd wezen.

Bekijk hier ook de videorecepten van Dagelijkse Kost.

Titel: Dagelijkse kost 2
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789461310644
Winkelprijs: 19,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.