La Cucina Italiana Januari 2012

La Cucina Italiana Januari 2012Januari start voor La Cucina Italiana met comfort food op zijn Italiaans. Met maar liefst 70 hartverwarmende recepten, waaronder de ultieme kost polenta, vind je zeker jouw Italiaanse winterkost.

In de kookschool leer je alles over het maken van verse pasta, de geïllustreerde recepten zijn deze maand volkoren venkeltaart en bladerdeegtaartjes met anijscrème en wordt de focus gelegd op polenta en bonen. In de rubriek ‘de tip van de chef’ leer je alles van het vlees garen en in de wereldkeuken wordt kalarábéleves uit Hongarije gemaakt.

Verder lees je meer over de Italiaanse streek Piemonte met de regionale klassieker Bagna Càôda, wordt er uitgezocht wat de Italiaan, die ver van de steden woont, eigenlijk eet en lees je een interview met Verkerk Wijnimport.

Uiteraard ook in dit nummer van La Cucina Italiana recepten uit de praktische keuken met een snel, licht en voordelig menu. Andere recepten zijn de recepten voor voorgerechten, eerste gang, vis, groente, tweede gang en desserts en de recepten uit de rubriek ‘lekker gezond’. Ook zoekt La Cucina Italiana weer de perfecte wijn bij drie gerechten uit dit nummer.

Heb je trouwens ook al de vernieuwde site van La Cucina Italiana bezocht?

www.cucinait.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.