Smart Cooking Compleet door Julius Jaspers

Smart Cooking Compleet - Julius JaspersJulius Jaspers ken je wellicht al van het RTL programma Topchef, waarin hij samen met Robert Kranenborg de kandidaten beoordeeld. Eerder al heeft hij verschillende kookboeken geschreven met de titel ‘Smart Cooking …’. De beste recepten uit deze boeken zijn nu verzameld in dit kookboek ‘Smart Cooking Compleet’. Het Smart Cooking-concept gaat over entertainen, koken voor vrienden, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan en je vrienden zichzelf moeten vermaken.

Na het voorwoord van Julius Jaspers en Robert Kranenborg is Smart Cooking Compleet verdeeld in de hoofdstukken ‘snacks’, ‘salades’, ‘koude voorgerechten’, ‘warme voorgerechten’, ‘soep’, ‘visgerechten’, ‘vegetarische gerechten’, ‘vleesgerechten’, ‘groente’, ‘sauzen’, ‘zoet’ en ‘taart’. Elk hoofdstuk wordt vooraf gegaan aan door een korte inleiding, verder zie je door de hoofdstukken heen allerlei anekdotes van Julius zelf. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven, voorzien van het aantal minuten dat je met het bereiden van het recept bezig bent en bijna alle recepten zijn voorzien van een foto van het gerecht.

Smart Cooking Compleet is een mooi kookboek met mooie, lekkere recepten die goed thuis te maken zijn en net dat beetje meer hebben. Open dus die fles, koop die fijne ingredi├źnten, nodig je vrienden uit en ga in de keuken aan de slag!

Julius Jaspers is bekend van de tv als jury bij het programma Topchef. Daarnaast is hij zowel in de soft- en harware in de culinaire wereld bezig geweest. Zo is hij traiteur en cateraar geweest in Amsterdam en gaf hij leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar.

Titel: Smart Cooking Compleet
Auteur: Julius Jaspers
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2011
ISBN:
Winkelprijs: 24,90

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Smart Cooking Compleet door Julius Jaspers”

  1. Vanavond top chef RTL 5 !!! Een eend wordt nooit met een kogel gedood!!!!! Alleen met hagel. Foutje…. Graag een reactie wel een beetje dom… Ben een goede vriendin van je schoonmoeder… Graag een reactie. Tineke van Hasselt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.