Koken & Genieten Januari 2012

Koken & Genieten Januari 2012Koken & Genieten maakt van 2012 jaar een heerlijk begin met de recepten uit dit nummer. Het begint met zeven verschillende variaties met gehakt met bijvoorbeeld een gehaktbrood met roomkaasvulling en Thaise gehaktballen. Verder is het een winterfeest met recepten voor een buffet vol lekkernijen uit de Alpen, wordt fit met noten en recepten uit paradijselijk Hawaï.

Het ingrediënt van de maand is pitaya, een tropische vrucht. Wat is het en wat kan je er mee maken? Deze maand is het menu in Koken & Genieten vooraf een wintersalade met mosterddressing, hoofdgerecht gebraden varkensvlees met kaas-aardappels en nagerecht kwark met mandarijn en cookies.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘klaar in 30 minuten’, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vetarm & smaakvol’ en ‘kinderrecept’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten zoals altijd een aantal fijne recepten voor het lekkerste weekendgebak.

www.kokengenieten.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.