Boodschappen Januari 2012

Boodschappen Januari 2012Oosters menu is één van de onderwerpen in deze eerste Boodschappen in 2012, zo wordt er een mihoensoep met oesterzwammen en een krokante pangasius met Thaise groenten gemaakt.

Verder een aantal soeprecepten die lekker snel klaar zijn, kom je uit je winterdip met gerechten zoals de bruine bonen met paprika en paddenstoelen en de sukadelapjes met sinaasappel en sjalotjes of maak een aantal recepten uit de rubriek ‘budgetkoken’, altijd fijn na de dure decembermaand.

De groeten komen deze maand uit Lisse en wel van de familie Van der Valk en zij maken vegetarische bollen met aubergine, olijven en feta. In de rubriek ‘wijn & weten’ meer over de Spaanse rode wijnen, in ‘lekker vers’ kookt Jasper van 11 met boerenkool en in ‘kookkunst’ maakt studente Joyce Kervereen ‘winterglow’.

Boodschappen magazine is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten. Klik hier om te kijken waar & wanneer je dit magazine kan afhalen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)