De Keuken van Kranenborg ‘Winter’ door Robert Kranenborg

De Keuken van Kranenborg 'Winter' - Robert KranenborgDe Keuken van Kranenborg ‘Winter’ is het eerste deel in een reeks van vier van de culinaire biografie van meesterchef Robert Kranenborg. In dit boek lees je hoe Robert Kranenborg zijn stappen maakt in de culinaire wereld van een 10-jarige die in de keuken van zijn vader is begonnen tot het begin bij Le Cirque. Uiteraard volgt in andere delen nog meer van zijn culinaire levensloop.

Na de inleiding en de levensloop van Robert Kranenborg is het boek ingedeeld in de verschillende restaurants waar hij is begonnen. Daarnaast is het ingedeeld in wintergroenten, wintervis en truffel. De keuken van Kranenborg is een echt lees-kookboek, op een manier zoals je het de meesterchef zelf hoort vertellen zo is het boek ook geschreven. De recepten in dit kookboek worden ingeleid door een korte anekdote over het recept of tips voor het gerecht. De recepten zijn in korte, duidelijke stappen beschreven. Het boek bevat geen foto’s maar illustraties, tekeningen van Hiyoko Imai.

Heb je al eens geproefd van de gerechten van Robert Kranenborg of ben je fan van hem? Dan mag dit eerste deel, en de andere drie delen van ‘De Keuken van Kranenborg’ niet ontbreken in je collectie. Het is een kookboek wat je van pagina 1 tot het eind kan boeien en je meeneemt in de culinaire wereld van Robert Kranenborg.

Titel: De Keuken van Kranenborg ‘winter’
Auteur: Robert Kranenborg
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789048809370
Winkelprijs: 24,90

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “De Keuken van Kranenborg ‘Winter’ door Robert Kranenborg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.