Bapas door Karl van Malderen, Sven Gatz & Jan Pille

Bapas - Karl van Malderen, Sven Gatz & Jan PilleBelgië is het land van het bier en het lekkere eten. Deze twee zijn gecombineerd in het kookboek Bapas, een huwelijk tussen Belgische kwaliteitsbieren en originele Belgische hapjes.

Over Bapas

Het boek start na de inleiding met de richtlijnen voor een geslaagd bapasfeest, de voorstelling van het bapasteam en een bier tasting, in dit deel lees je alles over de hoofdsmaken van bier. Vervolgens beginnen de recepten. Deze zijn ingedeeld per moeilijkheidsgraad, dus in 1 ster, 2 sterren en 3 sterren. De recepten zijn in duidelijke stappen bescgreven, voorzien van handige tips en voorzien van een foto van het eindresultaat. Bij elk recept wordt een bijpassend bier gepresenteerd, de gekozen bier wordt duidelijk besproken. Daarnaast lees je allerlei informatie over ingrediënten. Op deze manier maakt Bapas het duidelijk dat foodpairing met bier prima gaat!

Bapas App

Naast het boek en de Bapas site is er ook een Bapas app gelanceerd, waarmee je de bijpassende Belgische bieren kan zoeken. Deze app is gratis te downloaden via de iTunes store.

Bapas is een mooi boek, wat aandacht geeft aan de Belgische bieren en bijpassende hapjes. Met het boek Bapas maak je de lekkerste Belgische biertapas en drink je de perfect bijpassende bieren erbij!

Titel: Bapas
Auteur: Karl van Malderen, Sven Gatz & Jan Pille
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789002240133
Winkelprijs: 19,95

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.